Sæt retning og skab vækst for din virksomhed
Står du i spidsen for en ambitiøs fødevarevirksomhed, men mang­ler et skub til at indfri jeres potentiale om mersalg, produktions­optimering eller nye markeder?

Hvis ja, så har vi løsningen med et skræddersyet udviklingsforløb i programmet Spirende Fødevareoplevelser. Med et kontant tilskud på 50% til en skarp vækstplan hjælper vi dig med at sætte turbo på udviklingen af din virksomhed.


Du får:
En skræddersyet vækstplan: Med en vækstplan får du – via samarbejde med ekstern rådgiver – et centralt overblik over din virksomhed, og bliver i stand til at træffe bedre forretningsmæssige valg – til gavn for bundlinjen.

Deltagelse i vækstaktiviteter: Med de valgfrie vækstaktiviteter bygger vi bro til vækstplanen, så din strategi og plan omsættes til konkrete handlinger – og øget vækst! Samtidig får du ny viden om udvalgte temaer, med særlig fokus på oplevelsesudvikling, der kan skabe værdi i din virksomhed.


Dit udbytte:

  • Overblik og retning via en stærk vækstplan
  • Styrket indsigt i egen lederrolle og virksomhed
  • Ny viden og inspiration til udvikling af din virksomhed
  • Viden om hvordan du skaber merværdi gennem brug af oplevelser

Kom godt i gang
Vi forudsætter, at du er vækstambitiøs og parat til at investere tid og ressourcer i forløbet. Til gengæld er der medfinansiering til dig og din virksomheds indsats, hvor vi refunderer op til 50% af udgiften til køb af ekstern rådgivning. Den eksterne rådgiver er specialist på sit felt og samarbejder med dig om at ud­arbejde en skræddersyet vækstplan.

Prisen for at deltage i forløbet er 2.000 kr., som giver dig adgang til vækstplan og deltagelse i samt­lige vækstaktiviteter.

Er du interesseret, så kontakt:

Mona Nissen Bach
Projektleder
Telefon: 31 63 69 16
E-mail: mnb@ehsyd.dk


Syddansk Fødevareklynge arbejder i programmet Spirende Fødevareoplevelser sammen med Udviklingsråd SønderjyllandProgrammet Spirende Fødevareoplevelser løber i perioden 2015 – 2019 og er støttet af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.