Navigation Menu

Erfaringer

Her har vi samlet mange af vores erfaringer, som vi har gjort gennem tiden. Ta’ dig en kop kaffe, sæt dig godt til rette og gå på opdagelse i skatkammeret.

Råvarer i naturen

Hvis du vil vide mere om, hvad der findes i naturen, som kan bruges i dine produkter, så læs Søren Espersens oplæg Vilde planter og tang i øl,...

Læs mere

Få naturens smag frem

Naturen rummer et hav af smage, som kan være med til at gøre dit produkt helt unikt! Her kan du læse om, hvordan Nordisk Brænderi bruger naturen...

Læs mere

Innovation vs. fødevaresikkerhed

Fødevaresikkerhed er en af vores styrkepositioner i danske fødevareerhverv, men hvordan sikrer vi en høj fødevaresikkerhed, når vi...

Læs mere

Dyrkning af råvarer

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan du kan være med til at sikre et vildt og varieret råvaregrundlag til nye innovative produkter,...

Læs mere

Det mobile plug-in køkken

I forbindelse med projektet Syddansk Madoplevelser er der blevet indkøbt udstyr, som kan bruges til events , demonstration af produktion af...

Læs mere

Film om strandsafari

Se videoen og få mere at vide om Strandsafari-konceptet og vilde urter. Hør projektleder for Syddanske Madoplevelser Kai Winter fortælle om...

Læs mere

Erfaringer fra Vært skaber Vækst

Læs erfaringerne fra forløbet i Syddansk Madoplevelser her

Læs mere