Fuldt booket – der er lukket for tilmelding.

Få inspiration fra restaurantchef Mette Hvarre Gassner. Bliv skarpere på din virksomheds profilering på sociale medier. Og hør hvordan du udnytter et af de mest effektive marketing-værktøjer til at drive salg. Alt sammen den 23. april 2018, hvor vi i samarbejde med HORESTA sætter fokus på restauranter og hotellers evne til at drifte og udvikle.

Mette Gassner og hendes mand Rainer ejer og driver restauranten Ti Trin Ned i Fredericia. Samtidig har de anskaffet sig gård og landbrug ved siden af restauranten og er dermed blevet selvforsynende i frugt, grønt og blomster. Hør Mette fortælle om, hvordan hun formår, at drive restaurant på et niveau, hvor mange andre fejler.

Jimmy Vejlemark fra OnlinePlus giver dig viden om, hvordan du laver spot on markedsføring på Facebook og fif til, hvordan din LinkedIn profil kommer til at sidde lige i øjet. Jimmy har stor erfaring på området med både store og små virksomheder. Han giver et klart billede af, hvad der kræves for at optimere markedsføringen på de sociale medier.

E-mail marketing er en af de mest resultatskabende former for online marketing – og uden tvivl en af de mest omkostningseffektive. Ekspert i e-mail markedsføring, Christina Klitsgaard gennemgår relevante cases og giver dig viden, inspiration og konkrete tips til, hvordan du laver succesfuld e-mail markedsføring og nyhedsbreve, så du kontinuerligt kan optimere dine resultater.

Du får også input til, hvordan du med programmet Spirende Fødevareoplevelser kan give din virksomhed et ekstra skub mod øget vækst.


PROGRAM

08.30 Ankomst og morgenmad

08.50 Velkomst og intro
v. Mona Nissen Bach, projektleder, Spirende Fødevareoplevelser

09.00 Min historie og nøgle til succes
v. Mette Gassner, restaurantchef, Ti Trin Ned

09.45 Pause

10.00 Bliv skarpere på din virksomheds profilering på sociale medier
v. Jimmy Vejlemark, Partner og Salgschef, OnlinePlus

11.00 Optimér dine resultater med e-mail markedsføring
v. Christina Klitsgaard, ekspert i e-mail markedsføring, We Love E-mails

12.00 Kom videre med Spirende Fødevareoplevelser
v. Mona Nissen Bach, projektleder, Spirende Fødevareoplevelser

12.15 Frokost


TID OG STED

Mandag den 23. april 2018 kl. 8.30-13.00
Comwell Kongebrogaarden, Kongebrovej 63, 5500 Middelfart


TILMELDING

Der er lukket for tilmelding. No show fee: 250 kr.
For yderligere information kontakt projektleder Mona Nissen Bach på mnb@vhsyd.dk eller 31 63 69 16